VG_Verbree_13

TOEN & NU

Persoonlijk contact met een flexibele, transparante en laagdrempelige dienstverlening zijn kenmerken waar wij bij Vakgarage Verbree veel waarde aan hechten. Wij werken vanuit onze passie voor auto's en vertellen u graag de achtergrondinformatie over ons bedrijf en hetgeen wij ukunnen aanbieden.

In 1957 is mijn Opa, Jan, begonnen met het onderhoud en repareren van personenauto's van familie en vrienden. Al snel breide dit zich uit, naast de werkplaats werd de verkoop van jonge occasions een belangrijke activiteit van het bedrijf. Vanaf het begin is ons handelsmerk het persoonlijk contact in combinatie met een goede prijs-/kwaliteitsverhouding geweest. Het idee dat wij een klant zekerheid moeten kunnen bieden en zij voor alle autozaken bij ons terecht moeten kunnen. Dat is waar wij vanaf het begin voor hebben gestaan!

Vanuit de passie voor auto's en techniek is mijn vader, Ton, het bedrijf voort gaan zetten tot in de huidige omvang. Met twee vestigingen in IJsselstein en Benschop kunnen wij u alles op het gebied van mobiliteit aanbieden. Zo hebben wij een full-service werkplaats, een eigen schadeherstel afdeling, huurauto's en -bussen in diverse klasse en kunnen wij u adviseren over de aankoop of leasing van uw auto.

Een aantal zaken die u dan ook standaard van ons mag verwachten:

  • Eén vast contactpersoon binnen ons bedrijf.
  • Kwaliteitscertificaten van Bovag, RDW en ISO via Vakgarage.
  • Onafhankelijk en daarmee altijd een eerlijk advies.
  • Goed opgeleide autotechnici.
  • Altijd vooraf een exacte prijsopgave.
  • Zes dagen per week geopend, zowel onze werkplaats- als verkoopafdeling.
  • Flexibele dienstverlening door (bijna) alles zelf te kunnen doen.
  • Tijdelijke inzet van personenauto's, bestel- en personenbussen direct mogelijk vanuit een eigen wagenpark.

In een ongedwongen sfeer en met een heerlijke kop koffie praat ik of één van mijn collega's graag verder over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen. Wat ons betreft bent u althans van harte welkom!

Een hele fijne dag en graag tot ziens,

Mark Verbree