Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Verbree Ijsselstein in Ijsselstein

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Verbree Ijsselstein beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin. 

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Verbree Ijsselstein zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter. 

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Verbree Ijsselstein winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. 

All Season banden

Wanneer u minder auto rijdt en niet gauw met de auto naar het buitenland gaat zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperaturen die het wegoppervlak afgeeft. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Verbree Ijsselstein wel gebruik te maken van zomer- en winterbanden. 

Bent u op zoek naar autobanden in Ijsselstein (Utrecht), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen. 

Banden van verschillende merken

Vakgarage Verbree Ijsselstein biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Ijsselstein bent u bij Vakgarage Verbree Ijsselstein altijd aan het juiste adres! 

Contactgegevens

Vakgarage Verbree Ijsselstein
Panoven 70
3401 RB Ijsselstein

tel.: 030-6868270
mail: info@vakgarageverbree-ijsselstein.nl