Kleine beurt in Ijsselstein

Bij Vakgarage Verbree Ijsselstein wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Verbree Ijsselstein niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Verbree Ijsselstein voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Ijsselstein altijd langs Vakgarage Verbree Ijsselstein om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Ijsselstein? Kom dan langs Panoven 70 in Ijsselstein (Utrecht). Of neem contact op via mail info@vakgarageverbree-ijsselstein.nl of bel naar 030-6868270.

Contactgegevens

Vakgarage Verbree Ijsselstein
Panoven 70
3401 RB Ijsselstein

tel.: 030-6868270
mail: info@vakgarageverbree-ijsselstein.nl