Caravanbanden in Ijsselstein

Caravanbanden moeten goed gecontroleerd worden voordat je ermee vertrek op vakantie. Omdat caravans vaak voor langere periodes stilstaan kunnen de banden uitdrogen. Het uitdrogen van de banden kan leiden tot droogtescheurtjes en dit kan resulteren in minder grip van de band, hoger verbruik van de auto en een matig draagvermogen. Staat uw caravan in, of nabij Ijsselstein, laat ze dan gerust checken door Vakgarage Verbree Ijsselstein.

Het advies is om caravanbanden, mits niet uitgedroogd, elke zes jaar te vervangen. Als u niet zeker bent of de banden jonger zijn, dan kan u de Dot code controleren. Deze code bestaat uit vier cijfers waarbij de eerste twee cijfers staan voor het weeknummer en de laatste twee beschrijven het jaartal. Een Dot code van ‘2018’ betekent dus week 20 van 2018.

U mag ook altijd contact met ons opnemen door te bellen of mailen naar 030-6868270 of info@vakgarageverbree-ijsselstein.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij Vakgarage Verbree Ijsselstein aan Panoven 70 in Ijsselstein.

Maak nu een afspraak!