Autoverzekering


Waarom Vakgarage Autoverzekering?

Uw auto is in veilige handen bij uw Vakgarage. Vele vaste klanten vertrouwen al jaren op onze deskundigheid, van reparatie en onderhoud tot de apk-keuring. Maar wist u dat u uw auto ook kunt verzekeren via Vakgarage? Met de Vakgarage Autoverzekering is uw auto uitstekend verzekerd tegen een zeer aantrekkelijke premie.   

 

De autoverzekering voor uw auto!

Met de Vakgarage Autoverzekering bent u beter dan ooit verzekerd en dat voor een zeer scherpe prijs. Dat komt omdat wij gebruik maken van onze jarenlange ervaring als Vakgarage en de kennis van BOVAG. Met onze autoverzekering hebt u alles wat uw auto nodig heeft op één adres geregeld. Hebt u ooit schade? Geen zorgen, uw Vakgarage neemt u het regelwerk uit handen en zorgt voor een vakkundige reparatie.

 

Voordelige autoverzekering met uitstekende service

De Vakgarage Autoverzekering is een autoverzekering met een zeer voordelige premie en een uitstekende dekking. Zo mag u schade, waaronder ruitschade, altijd laten repareren bij uw vertrouwde Vakgarage. Er is geen sprake van terugval in no-claimkorting bij beperkt cascoschade en reparaties worden altijd uitgevoerd met onderdelen van A-kwaliteit. Zelfs uw accessoires zijn automatisch meeverzekerd met onze autoverzekering: hiervoor gaan we uit van 10% van de cataloguswaarde van uw auto.

 

Overstappen naar Vakgarage Autoverzekering

Overstappen naar de Vakgarage Autoverzekering lastig? Helemaal niet! Als u meer dan één jaar verzekerd bent met uw huidige autoverzekering, dan kan deze verzekering maandelijks beëindigd worden. Met onze handige overstapservice regelen wij dit voor u: dat is echte Vakgarage service. Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Bel dan 024 – 366 56 96.

 

Voordelen van de Vakgarage Autoverzekering

  • Geen eigen risico bij schadereparatie door uw Vakgarage (dit geldt ook voor ruitschade)
  • 3 jaar nieuwwaarderegeling
  • 2 jaar occasionregeling
  • Altijd reparatie met onderdelen van A-kwaliteit
  • 10% van de cataloguswaarde aan accessoires meeverzekerd
  • Geen terugval in no-claimkorting bij beperkt cascoschade
  • Tweede autoregeling: dezelfde no-claimkorting op uw tweede auto
  • Vervangend vervoer bij schade en pech in het buitenland
  • Alles wat uw auto nodig heeft op één adres geregeld: bij uw Vakgarage
  • Overstapservice: u hoeft niets te doen, wij regelen het voor u

 

Wij bieden verschillende mogelijkheden om een auto aan te schaffen. Zo kunt u ervoor kiezen de auto op basis van een financiering te kopen en daarnaast bieden wij u de mogelijkheid een auto te leasen. Met deze financiële oplossingen kunnen wij u helpen uw ‘auto-droom’ te verwezenlijken. Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden!

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Bent u nieuwsgierig naar wat de Vakgarage Autoverzekering voor u kan betekenen? Vraag dan bij uw Vakgarage naar meer informatie. Hier volgt binnenkort meer informatie.
Op zoek naar een occasion!Afspraak plannenPrijslijst Werkplaats
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.